Egy kínai férfi annyira elkeseredett, hogy évek óta nem talál magának párt, hogy fájdalmában inkább levágta saját nemiszervét.

Megdöbbentő lépésre szánta el magát egy pasi Kínában. Yang Hu belefáradt abba, hogy régóta nem talál társra és szingliként tengeti életét. Ezért úgy döntött: megszabadul férfiasságától, mert elmondása szerint úgysincs rá szüksége - írja a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

Miután az agglegény lenyisszantotta péniszét, ráeszmélt, hogy hiba volt. Gyorsan biciklire pattant és a kórház felé tekert, ahol azonban észrevette, hogy a nemes szervet otthon hagyta. Ezért hazatekert, majd vissza a kórházba, de már túl késő volt: a vérveszteség miatt nem tudtak rajta segíteni az orvosok. Így azért még kevesebb az esélye, hogy megtalálja a szerelmet a szerencsétlen férfi...

Legutóbb - szintén az ázsiai országban - történt egy nagyon hasonló eset: akkor a feleség fosztotta meg férjét férfiasságától, mert attól félt, másképp elhagyja őt.

 

Levágta férje péniszét, hogy mentse a házasságáthttp://www.life.hu/szeress/20130618-egy-kinai-no-levagta-ferje-nemi-szervet-hogy-megmentse-hazassagat.html A cigifüst komoly szembetegséget okozhathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131008-a-cigifusttol-kiszaradhat-a-szem.html Hepatitiszjárvány van Szabolcsbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131030-hepatitiszjarvany-van-harom-szabolcs-megyei-telepulesen-csaknem-100-gyerek-kerult.html Nem lélegzik az újszülött? Natalie segíthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131003-szulesszimulator-segit-az-afrikai-szulesznoknek-hogy-csokkentsek-a-szulo-anyak.html Éder Krisztián holtpontra jutotthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131029-eder-krisztian-fotos-vegleg-letette-a-cigarettat-de-nagyon-kemeny.html