Ha szereted a törvényeket és a virslit, akkor ne nézd meg, hogy készül - tartja a régi mondás. Most megnézheted, mi mindent viszel be a szervezetedbe, amikor egy-egy utcai hotdogárusnál tudod le az ebédedet.

Nem hiába örvend olyan nagy népszerűségnek a hotdog. Ez a gyorsan elkészíthető étel nemcsak jóízű, hanem laktató is tud lenni. Az amerikaiak körében igazi tradicionális ételnek számít, amelyhez szinte bármelyik utcasarkon hozzájuthatunk. Ám miből és hogyan is készül valójában a hotdog alaphozzávalója, a virsli?

Forrás: Thinkstock

Az alábbi videóból kiderül, nemcsak disznó-, marha- és csirkehús egyvelegét tartalmazza, hanem bizony rengeteg adalékanyagot adnak hozzá, hogy minél ízletesebbé tegyék. Az étkezési keményítőről és a rengeteg káros hatásáról ismert kukoricaszirupról nem is beszélve.

Ne adj a babádnak altatót!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131024-a-csecsemok-alvasproblemaira-hatasosak-az-egyes-homeopatias-keszitmenyek.html Meghalt a baba, miután anyja részegen szoptattahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131105-yadina-indira-morales-reszegen-szoptatta-kethonapos-babajat-a-kicsi-meghalt.html Haldokló apa utolsó ajándéka családjánakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131105-fred-evans-rakbeteg-apa-halala-elott-teljesitette-utolso-kivansagat-oltarhoz.html 5 eset, amikor a csomó nem jelent mellrákothttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131007-csomok-a-mellben-amikor-nem-mellrak-a-diagnozis.html Michelle Pfeiffer fényevő volthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131104-michelle-pfeiffer-szineszno-fenyevo-volt-egy-es-behalozta-egy-szekta.html