Megható példát mutat a kosaraslány, hogyan lehet talpra állni egy rettenetes baleset után.

Megkapta a műlábát Natasa Kovacevic, akinek a győri kosárlabdacsapat busztragédiája után amputálni kellett az egyik lábát - írja az Origo.

Forrás: Facebook/Natasa Kovacevic

Egy közösségi oldalra feltöltött kép tanúsága szerint a mindössze 19 éves légiós túltette magát a baleseten, és elfogadja a testén bekövetkezett változást. Életkedve és pozitív önképe követni való példaként állhat előttünk.

Beletörődött sorsába az amputált lábú kosarashttp://www.life.hu/gyogyulj/20131018-natasa-kovacevic-kosarlabdazo-beletorodott-abba-hogy-amputalt-laba-miatt-tobbe.html Titkári állást kapott az amputált lábú kosarashttp://www.life.hu/gyogyulj/20131024-natasa-kovacevicnek-a-gyoriek-amputalt-labu-szerb-kosarlabdazojanak-titkari-allast.html Búcsú a győri kosarasok klubigazgatójátólhttp://www.life.hu/legykepben/20130912-tapodi-peter-klubigazgatot-aki-a-helyszinen-eletet-vesztette-a-kapuvarnal.html Aludtak az ütközéskor a győri kosarasokhttp://www.life.hu/legykepben/20130909-a-gyor-noi-kosarcsapatanak-jatekosai-aludtak-amikor-buszuk-egy-autoval.html Árokba borult a győri női kosárcsapat buszahttp://www.life.hu/legykepben/20130908-meghalt-a-gyori-noi-kosarcsapat-klubigazgatoja-es-vezetoedzoje.html