Zámbó Jimmy fia belátta, le kell zárnia a múltat és előre kell néznie. Az énekes testi és lelki életmódváltásba kezdett.

A botrányairól híres Zámbó Krisztián sokat remélt attól, hogy tavaly bekerült az X-Faktor élő showjába. Hiába vette komolyan a versenyt és szokott le a cigiről, a rá nehezedő nyomást nem tudta elviselni. Most azonban úgy döntött, új életet kezd - tudta meg a Bors.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

"Nagy volt rajtam a nyomás akkor, és így van a műsor óta is. Gyakran reggelig töprengtem azon, hogy miért nem jön már az áttörés, de most már abba kell hagynom az önmarcangolást, mert a végén még rámegyek" - magyarázta Krisztián, akinek Fásy Ádám sokat segített. "Megváltoztattam az életmódomat. Megpróbálok egészségesen és rendszeresen táplálkozni, jobban odafigyelek magamra, letettem a lelki terheimet. Akik ismernek, tudják, én voltam a társaság központja, a mindig jókedvű és viccelődő Zámbó Krisztián. Ismét pozitívan kell látnom a jövőmet, újra meg kell találnom önmagam. A zenében is valami újat kell mutatnom, ami eddig volt, azt el kell temetnem" - tette hozzá Jimmy elsőszülött fia.

"Nincs szükségem kocsmára, hogy berúgjak"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131016-egy-korty-alkoholt-sem-iszik-megis-reszeg-betegsege-miatt-egy.html Protézissel is teljes az élet!http://www.life.hu/gyogyulj/20131110-megkapta-a-mulabat-natasa-kovacevic-aki-errol-kepet-is-posztolt.html 50 felett is gyönyörű, sportos sztárokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131030-50-ev-felett-is-gyonyoru-sportos-sztarok.html Gáspár Győző nem szégyellőshttp://www.life.hu/gyogyulj/20131109-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-kamerak-elott-letolt-nadraggal.html Orvosaival táncolt, mielőtt eltávolították melleithttp://www.life.hu/gyogyulj/20131108-deborah-cohan-tancra-perdult-az-orvosaival-mielott-leoperaltak-a-melleit.html