Pacemakert kapott Kern András, ugyanis annyira alacsony volt a pulzusa, hogy azt már csak így lehetett orvosolni.

Csütörtök este sem állt színpadra Kern András a József Attila Színház, Balfácánt Vacsorára című előadásában. A színésznek néhány nappal ezelőtt pacemakert ültettek be. Állítja, ez az egész nem olyan rémes, mint amilyennek hangzik.

RTL Klub/Sajtóklub

"A pulzusom nagyon alacsony volt, ezért az orvosok belém raktak egy kütyüt, amitől ez helyreállt. Szerencsére ez nem olyan nagy buli, egy hét múlva már játszani fogok. Csak meg kell várni, amíg a heg begyógyul" - mondta a Hír24-nek Kern András. Ahogy a Life.hu megírta,a színész már korábban is komoly egészségügyi gondokkal küzdött: bevérzett a gyomra. Hogy jobban legyen, diétába fogott és a dohányzást is abbahagyta.

Nem playbackről énekelt Batánovics Lilihttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-a-batanovics-lili-es-szabo-adam-xfaktoros-duettje-nem-playback.html Negyvenéves hódolója van Medveczky Ilonánakhttp://www.life.hu/szeress/20131114-medveczky-ilona-tancmuvesznek-negyveneves-hodoloja-van-az-interneten-ismerte-meg.html Letagadja unokáját Kozsó?http://www.life.hu/anyaskodj/20131114-nagypapa-lett-kozso-de-egyaltalan-nem-orul-unokajanak.html Kislányának ajánlja könyvét Bálint Toncsihttp://www.life.hu/legykepben/20131114-az-egykori-szepsegkiralyno-balint-antonia-kislanyanak-ajanlja-nemsokara-megjeleno-eleterol.html Tóth Vera nem veti meg az egyéjszakás szexethttp://www.life.hu/szeress/20131113-a-fem3-maskeppen-cimu-musorban-joshi-bharatnak-meselt-toth-vera.html Így beszél angolul Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-angolul-probal-beszelni-kulfoldi.html Megerőszakolták Xantus Barbaráthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131114-az-eszter-alapitvany-uj-kampannyal-kuzd-a-nemi-eroszak-ellen.html