allergiás reakció hideg allergia Skócia csalánkiütés halálos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bernard Ward 2011 telén a buszmegállóban várakozott, amikor a mínusz 10 fokos hidegben egész teste égett, viszketett, majd feldagadt. Orvosa nem sokkal később megállapította, a hideg váltotta ki az allergiás reakciókat.

Akár egy pohár hideg sörtől is meghalhat Bernard Ward. A skót fiatalember szervezete bármilyen hűvős, fagyos dologra súlyos allergiás reakcióval felel, amely a csalánkiütésektől kezdve egy végzetes anafilaxiás sokk is lehet.

Forrás: Thinkstock
Allergia-horror: elcsúfította Marlene arcát az arckrémhttp://www.life.hu/szepulj/20131016-allergiahorror-elcsufitotta-az-arcat-a-rancosodas-elleni-krem.htmlEz a különbség az allergia és a szénanátha közötthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130718-a-szakerto-valaszol-ez-a-kulonbseg-az-allergia-es-a.htmlKülönleges dekoráció, ami gyógyít: így segít a sótégla allergia, asztma ellenhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20120223-kulonleges-dekoracio-ami-gyogyit-igy-segit-a-sotegla-allergia-asztma.htmlTermészetes gyógymódok allergia ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130506-termeszetes-gyogymodok-allergia-ellen.htmlA 21. század újabb betegsége: halált is okozhat a tisztítószer-allergia!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110809-21-szazad-ujabb-betegsege-halalt-is-hozhat-a-tisztitoszerallergia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.