Adásban is jól leplezte fájdalmát a műsorvezető.

Gombos Edina a Facebookon számolt be a balesetről. "Nem leszek túl 'aktív' a hét végén, felpolcolt lábakkal fekszem, hogy hétfőre picit javuljon az eltört lábujjam" - tette közzé.

Fotó: TV2

A Blikk információi szerint Edina nem akarta felkelteni a családját, mert neki korán volt elintéznivalója, ezért nem kapcsolt lámpát, és egy óvatlan pillanatban belerúgott valamibe a sötétben. "Az elmúlt két napban ebben a rózsaszín mamuszban tudtam csak járni a TV2-ben, az Aktívot is így vezettem, bár ezt senki nem látta, mert a kamerák térdtől lefelé nem mutattak. Most jól lelepleztem magam" - mesélte.

 

Pánik tört ki Gombos Edina kislányának óvodájábanhttp://www.life.hu/legykepben/20131128-gombos-edina-retteg-a-fertozo-agyhartyagyulladastol-ezert-beoltatja-kislanyat-mirandat.html Intim tetoválást visel Gombos Edinahttp://www.life.hu/szepulj/20131014-gombos-edina-musorvezeto-venuszdombjan-orzi-ferje-alberto-nevenek-kezdobetujet.html Ekkorákat bakizik Gombos Edina férjehttp://www.life.hu/legykepben/20130917-a-tv2-musorvezetoje-gombos-edina-az-edes-elet-szereploje-alberto.html Feláldozná karrierjét Gombos Edinahttp://www.life.hu/legykepben/20130919-gombos-edina-a-tv2-akivjanak-musorvezetoje-csaladjaert-felaldozna-a-karrierjet.html Gombos Edina és férje egyszerre plasztikáztathttp://www.life.hu/legykepben/20130916-gombos-edina-musorvezeto-es-ferje-alberto-costafreda-egyszerre-plasztikaztatnak.html