A foga alapján próbálják azonosítani Paul Walkert

halál gyász Paul Walker szerelem tragédia fogsor autóbaleset sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, szombaton halálos autóbalesetet szenvedett Paul Walker. A színész barátja, Roger Rodas elveszítette uralmát a jármű felett és előbb egy villanyoszlopnak, majd egy fának csapódott. Rodas 8 éves fia látta a balesetet, ő volt az első, aki az égő roncshoz sietett.

Walker és Rodas balesete alig néhány méterre történt attól az autószalontól, ahol barátaik és családtagjaik várták őket. Így Rodas nyolcéves gyermeke volt az első, aki kétségbeesetten futott a kigyulladt roncshoz, hogy apját és barátját megpróbálja kihúzni. Sajnos esélye sem volt. Itt nézheted meg, mennyi maradt Walkerék autójából.

Forrás: AFP

A két férfi a felismerhetetlenségig összeégett, a hírek szerint még meg sem tudták megállapítani, melyik holttest kié. A Los Angeles-i Kórbonctani Intézet szóvivője úgy fogalmazott, hogy külső vizsgálattal lehetetlen azonosítani a testeket, ezért jelenleg is az áldozatok fogászati röntgenfelvételeire várnak. Walker barátnője idegösszeroppanást kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.