Nigella Lawson bevallotta, hogy kokainozott

drog válás kokain Nigella Lawson vallomás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nem voltak drogproblémáim, az életemmel voltak bajok" - mondta mindenki kedvenc szakácsnője, Nigella Lawson a bíróságon, ahol elismerte, hogy életében többször nyúlt kokainhoz, de nem volt függő soha.

Nigella Lawson egykori alkalmazottai, Francesca és Elisabetta Grillo azért álltak bíróság elé, mert több mint 105 millió forintnyi összeggel károsították meg a tévészakács volt férjét, Charles Saatchi milliárdos műgyűjtőt. Azt vallották, az asszony minderről tudott, ők viszont nem árulták el senkinek, hogy Nigella drogfüggő volt.

Forrás: AFP

Ezt cáfolta most a szakácsnő, aki a bíróságon, ahol tanúként hallgatták meg, beismerte, hogy többször - egészen pontosan élete két időszakában - fogyasztott kokaint és marihuánát. Először akkor, amikor első férje rákban haldoklott. A második időszak a Saatchival való házassága utolsó éve volt, akkor marihuánát is szívott. Mióta viszont megszabadult a briliáns, de brutális férjétől, aki nyilvános helyen fojtogatta, teljesen kokain- és kannabiszmentes életet él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.