Sztárban sztár Nótár Mary baleset repülés énekesnő Superman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő fiús kislány volt, sőt egyszer úgy gondolta, ő lesz Superman és megpróbált repülni.

Nótár Mary ennek az életveszélyes mutatványnak köszönhetően összetörte magát és máig őrzi az extrém próbálkozás nyomát - írja a Story.

Forrás: Tv2
Ijesztően sovány az Éjjel-nappal Budapest sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131207-barbi-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-ijesztoen-sovany-a-rajongok-anorexiara-gyanakodnak.htmlAz intenzíven van Helyey Lászlóhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131205-helyey-laszlo-szineszt-mar-az-intenziv-osztalyon-kezelik.htmlFüggő anyukák - magányos gyerekekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131205-telefon-es-jatekfuggo-anyak-maganyossa-szorongova-teszik-a-gyerekuket.htmlGennykeltő bacilusok a rúzsodon?http://www.life.hu/gyogyulj/20131129-gyulladast-okozo-bakteriumok-gombak-virusok-elhetnek-a-sminktaskadban.htmlHalálfélelméről vallott Majkahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131203-oszinten-vallott-halalfelelmerol-majka-amikor-ismet-kamionba-kellett-ulnie.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.