Ikerbabákat dobtak ki a harmadik emeletről

tűzeset tűz hős ikerpár megmenekülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lángok elöl vetette a kicsiket a mélybe az édesapa, egy arra járó postás mentette meg az ikerpár életét. 

Ishmael és Izrael szüleikkel aludtak egy bronx-i ház apartmanjában, amikor tűz ütött ki a házban. A fiúk egy éppen arra járó postásnak köszönhetik életüket, aki egymás után, biztonsággal elkapta a babákat.

Forrás: Thinkstock

A Daily Mailnek mesélte el később a férfi, hogy kora reggel hallotta meg a kétségbeesett apa kiabálását, aki feleségével és a kisbabákkal az égő épület harmadik emeletén ragadt. Egészen közel ment a lángoló épülethez, és arra biztatta az apát, hogy dobja le a kicsiket. „Megígértem neki, hogy elkapom a babákat"- mondta, és így is lett. A kicsik sérülés nélkül úszták meg a kockázatos landolást, később szüleik is kijutottak az épületből.

Érthetetlen tűzeset történt Pilisvörösváronhttp://www.life.hu/legykepben/20131204-leegett-egy-csaladi-haz-pilisvorosvaron.htmlHármasikrei tűzhalált haltak, most ikrei születtekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130801-ikrei-szulettek-annak-a-parnak-amelynek-tavaly-tuzhalalt-haltak-harmas.htmlHalálba ugrott a tűz elől a nyolcadikrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-szornyethalt-egy-ember-miutan-a-tuz-elol-menekulve-kiugrott-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.