Újabb agyhalott nő babáját hozták világra

Forrás: Thinkstock -
agyhalott baba agyvérzés császármetszés csoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan a Life.hu is megírta, agyhalott édesanyja méhéből császármetszéssel segítettek világra a nyáron a debreceni szülészeti klinikán egy babát. Nos, ez a szinte csodaszámba menő történet most újra megismétlődött, ezúttal Olaszországban. 

A 25 éves, Campania régió egyik kis településén élő Carolina Sepét augusztus 25-én lőtte fejbe a szomszéd férfi. A szomszéd Carolia férjével koccant össze autójával, és az esetből akkora veszekedés támadt, hogy a szomszéd, Domenico Aschettino dührohamot kapott és lelőtte Sepe apját, valamint a nőt is - írja a Corriere.it nyomán a hvg.hu.

Forrás: Thinkstock

A fejbelőtt nő a tizedik hete volt terhes, a nápolyi kórházba szállították, ahol az orvosok közölték, hogy semmilyen agyi aktivitást nem mutat. Sem lélegezni, sem mozogni nem volt már képes. A nőt azóta is gépek tartják életben, de a babáját - aki a Maria nevet kapta - csütörtökön, 1 kiló 90 grammal világra hozták.

Az olasz orvosok is világra szóló esetnek tartják a kis Maria világra hozatalát. Nagyon hasonló eset viszont éppen Magyarországon történt. Egy állapotos debreceni asszony áprilisi agyvérzése után nem tért többé magához, és őt és magzatát 92 napig tartották életben, míg végül nyáron császármetszéssel, 1420 gramm súllyal a világra segítették.

Téged is átverhetnek! - Adakozz biztonságosanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131220-a-tumor-leukemias-gyermekekert-alapitvany-neveben-gyujtott-penzt-egy-csalo.htmlÚjabb agyhalott nő babáját hozták világrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131221-az-agyhalott-olasz-carolina-sepe-babajat-vilagra-hoztak.htmlOltári cuki Majka kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131211-a-tv2-sztarban-sztarjanak-zsuritagjanak-majkanak-es-dundikanak-a-kisfia-marian-nagyon-aranyos.htmlElcseréltek két újszülöttet egy orosz kórházbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131127-elcsereltek-ket-ujszulottet-egy-orosz-korhazban.htmlBébiszitter-castingot tartottak Berkiékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131122-a-tv2-edes-eleteben-bebiszitter-castingot-tartott-berki-krisztian-es-hodi-pamela.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.