újévi szokások újévi fogadalom szavazás állása újévi fogadalom 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen teszünk újévi fogadalmat, kevés dolgot fogadunk meg és azt is nehéz betartani - derült ki a Life.hu szavazásából.

A Life.hu arra volt kíváncsi, hogy vajon hányan tesznek újévi fogadalmat és milyen arányban sikerül azokat megvalósítani. Szavazásra bocsátottuk a kérdést, melynek eredménye e pillanatban így áll:

Forrás: Thinkstock

Teszel újévi fogadalmat?

- Mindig, de nem feltétlenül sikerül betartanom – 16%

- Nem, minek? - 54%

- Igen, és igyekszem betartani – 8%

- Nem jellemző, de most lehet, hogy igen – 22%

Nos, ha eddig nem tervezted, vagy soha ezelőtt nem tetted próbára akaraterődet, itt az idő, a lehetőség arra, hogy álmokat szőjj, megfogalmazd vágyaidat és maradktalanul meg is valósítsd azokat. A Life.hu segít neked! A részleteket ITT olvashatod!

7 újévi fogadalom, ami sosem jön behttp://www.life.hu/gyogyulj/20130103-alkohol-es-dieta-7-ujevi-fogadalom-ami-sosem-jon-be.htmlKüldd be az újévi fogadalmad! - Segítünk!http://www.life.hu/szorakozz/20131211-kuldd-be-az-ujevi-fogadalmad-a-life-hu-segit-hogy-megvalositsd.htmlEurópa legkülönlegesebb újévi fesztiváljahttp://www.life.hu/lifeutazas/20131217-utazas-skocia-edinburghi-szilveszter-europa-legkulonlegesebb-ujevi-fesztivalja.htmlÚjévi babonák - Így leszel gazdag 2013-ban!http://www.life.hu/anyaskodj/20121217-ujevi-babonak-igy-lesz-gazdag-es-sikeres-eved-2013ban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.