Mentőt hívtak Cinthya Dictatorhoz

Forrás: Tv2 -
mentő Cinthya Diktátor daganat némaság ügyelet Varga Viktor Újév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lánynak legutóbb a hangja ment el, most pedig ki kellett hozzá hívni az ügyeletet.

Nem indul túl jól Cinthya Dictator újéve.Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a harmincnapos sugárkezelés után Varga Viktor szerelmének karácsonykor elment a hangja. Újév első napján pedig már annyira szúrt a tüdeje, hogy édesapja kihívta hozzá az ügyeletet – derült ki az Aktív riportjából.

Forrás: Tv2

Cinthya beszélni még most is nehezen tud, de Viktornak nagyon bejön a rekedtes hangszíne, ahogy fogalmazott: bizsereg tőle. Az énekes barátnőjét tavaly ősszel műtötték meg, három rosszindulatú daganatot vettek ki a nyakából.

Megnémulhat Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140102-megnemulhat-varga-viktor-kedvese-cinthya-dictator.htmlNem lehet babája Cinthya Dictatornakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131230-a-tv2-edes-eletebol-is-ismert-cinthya-dictatornak-varga-viktor-kedvesenek-nyirokmirigyrakja-miatt.htmlCinthya extravagáns menyasszonyi ruhát szeretnehttp://www.life.hu/szepulj/20131213-cinthya-dictator-varga-viktor-zenesz-baratnoje-extrem-eskuvoi-ruhat-szeretne.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.