Öt éve nem mosott hajat egy nő

Forrás: littleowlcrunchymomma.blogspot.hu -
sampon tisztálkodás Jaquelyn Byers hajmosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A haj öntisztító képességére apellálva nem mosott hajat öt éve Jaquelyn Byers. A nő úgy érzi, élete legjobb döntését hozta meg ezzel.

Jaquelyn természetesen nem hanyagságból döntött így, az okokat pedig a Huffingtonpostnak mondta el.

Forrás: littleowlcrunchymomma.blogspot.hu

"Még évekkel ezelőtt elkezdtem a hagyományos samponok összetétele miatt aggódni, ezért organikus, viszont sokkal drágább termékekkel próbálkoztam. Anyagilag azonban nem engedhettem meg magamnak ezt a luxust, ezért aztán az alternatív, otthon is elkészíthető hajtisztítók felé fordultam. Sokáig használtam az almaecet-sűtőpor kombót, ettől viszont egyszer csontszáraz, máskor pedig teljesen zsíros lett a hajam. Ekkor döntöttem úgy, hogy teljesen felhagyok a hajmosással. Immár öt éve csak tiszta vízzel átöblítem a hajam heti egy-kétszer, és azt kell mondjam: a hajam egészségesebb, mint valaha" - fejtegette a nő, aki persze azt is bevallotta nem egyik napról a másikra következett be a változás, sokáig mindent lehetett mondani a hajára, csak azt nem, hogy jól néz ki.

Nem Jaquelyn az egyedüli, aki fura döntésével került az újságok címlapjára. A minap egy olyan iráni férfiról írtunk, aki 60 éve nem fürdöttés nem is hiányzik neki. Persze azért az egészen más.

Megpuszilta a vadászt a fókahttp://www.life.hu/legykepben/20140117-kacsavadaszok-csonakjaba-ugrott-egy-foka-cuki-video.htmlFreestyle trükkök kerekesszékbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20140116-freestyle-trukkoket-mutat-be-egy-ferfi-kerekesszekbol.htmlKigyulladt három jármű a csütörtök reggeli karambolbanhttp://www.life.hu/legykepben/20140116-kigyulladt-harom-jarmu-a-csutortok-reggeli-karambolban-egy-szemelyauto-egy-teherauto-valamint-a.htmlEgy jegesmaci első lépéseihttp://www.life.hu/legykepben/20140113-a-torinoi-allatkert-jegesmedvejenek-elso-lepeseit-vettek-videora.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.