Kórházba kellett vinni Mel B kislányát

Forrás: AFP -
szédülés Eddy Murphy Mel B kórház Spice Girl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A volt Spice Girl, Mel B és Eddy Murphy közös gyermeke, a hat éves Angel ijesztő tünetekkel került kórházba- írta a Blikk.

Melanie Brown egy ausztrál rádióműsorban beszélt a történtekről.

„Angel nem érezte jól magát, vérzett az orra és szédült, úgyhogy nem engedtem iskolába. Arra ébredtünk, hogy ömlik a vér az orrából- azonnal rohantam vele a sürgősségire – mesélte Mel B.

Forrás: AFP

A vizsgálatok után se lehet azonban tudni, hogy mi lehet a baja a kislánynak, csak találgatni lehet, mi okozhat ilyen rémisztő tüneteket.

Mel B másik tehetségkutatóra váltotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130221-mel-b-enekesno-volt-spice-girls-tag-masik-tehetsegkutatora-valtott.html"A mi kisbabánk a legszebb" - Mel B megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120322-a-mi-kisbabank-a-legszebb-mel-b-megmutatta-tunderi.htmlHarmadik gyermekét várja Mel Bhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110322-harmadik-gyermekevel-varandos-az-egykori-spice-girls-egyuttes-enekesnoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.