Halálos betegséget diagnosztizáltak VV Dorkánál

Forrás: RTL -
RTL 2 leukémia VV Dorka ValóVilág 6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág céltudatos játékosa alig 14 éves volt, amikor az orvosok azt mondták neki, minden bizonnyal leukémiás. 

"Mindig fájt valamim, az egész testemben éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam kiemelni egyetlen tünetet. Számos vizsgálatot elvégeztek rajtam, de hosszú ideig nem találtak semmit" – mesélte a Vasárnapi Blikknek Dorka, aki egy hosszabb kivizsgálás után borzalmas hírt kapott.

Forrás: RTL

"Emlékszem, éppen apával mentünk vissza a kórházba, hogy beszéljünk az orvossal. Ők azt mondták, a vizsgálatok alapján nagy a valószínűsége annak, hogy leukémiám van. Borzalmas volt ezt hallani, azonnal az jutott eszembe, hogy ebbe bele fogok halni. Hogy ennyi volt, és itt fog véget érni ez az egész.Rettenetes volt. A barátomat nagyon szerettem, de nem akartam, hogy mellettem legyen, hiszen azt gondoltam, hogy hamarosan úgyis meg fogok halni. Csakis a legrosszabbra tudtam gondolni, már láttam a sírkövemet magam előtt" - emlékezett vissza a lány.

Szerencsére pár nap múlva kiderült, az orvosok tévedtek...

VV Lacit kiszúrta magának dr. Csernus http://www.life.hu/legykepben/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.htmlVV: Iza megcsókolta Zsoltothttp://www.life.hu/szeress/20140124-az-rtl-ii-valovilag-6-ban-vv-iza-megcsokolta-vv-zsoltot.htmlVV Laci fizetett színész?http://www.life.hu/legykepben/20140124-vv-laci-feltunt-egy-masik-csatornan-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.