Ő lehet a legvékonyabb derekú nő a világon

Forrás: Northfoto -
fűző emésztési panasz Michele Koebke világrekord vékony derék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Michele Koebke bizarr rekordot szeretne dönteni. Nem érdemes utána csinálni.

Michele három évet dolgozott azon, hogy ő lehessen a világ legvékonyabb derekú nője: 64 centis derekából 54 centis lett. Nos, nem edzéssel érte el ezt az eredményt, hanem éjjel-nappal egyre szorosabb fűzőt viselt. Közben komoly egészségügyi panaszai lettek: emésztési és légzési problémákkal küzd, fűző nélkül pedig már mozogni sem tud.

Forrás: Northfoto

A lány a szintén Németországban élő, román Ioana Spangenberget szeretné megelőzni, akinek 40 centis dereka van. Michele végső célja, hogy a világ legvékonyabb derekával büszkélkedhessen, megdöntve Cathie Jung 38,3 centis rekordját.

Nem reagál a gyógyszermegvonásra Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20140209-michael-schumacher-forma-1-pilota-nehezen-ebred-a-mesterseges-komabol.htmlMint ahogyan hírül adtuk, elkezdték felébreszteni a mesterséges kómából Michael Schumachert. Egyelőre azonban nem járnak sikerrel, a Forma-1-pilóta alig reagál a kezelésekre.Dr. Life--Imádja közönsége a bénult komikusnőthttp://www.life.hu/drlife/20140205-maysoon-zayid-amerikai-komikus-spasztikus-benulasban-szenved-eloadasait-imadja-a-kozonsege.htmlMaysoon Zayid nevéhez köthető az elmúlt napok egyik legnépszerűbb videója. Az Amerikában élő nő humorával és akaraterejével másoknak is reményt adhat.Dr. LifeOrigoHarminc évet élt vegetatív állapotban egy férfihttp://www.life.hu/drlife/20140126-mikey-cortez-harminc-evet-elt-vegetativ-allapotban-egy-alutobaleset-utan.htmlMichael Schumacher balesete óta a világsajtó minden eddiginél többet cikkezik a mesterséges kómáról és annak esetleges végkimeneteléről. Vannak, akik hasonló tragédia után sikeresen felépültek, mint például a mindössze tízesztendős Brook Hill, aki levelet írt a Forma-1 pilóta családjának, mondván, bízniuk kell szerettük gyógyulásában. A Daily Mail azonban egy sokkal tragikusabb esetről számol be, egy olyan férfiról, aki héttől harmincnyolc éves koráig élt vegetatív állapotban, tehát éppúgy appalic-szindrómában szenvedett, mint Schumacher.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.