rendező színész Verebes István baleset próba Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendező egy színházi próba közben összetörte magát. A Budapesti Operettszínház Cirkuszhercegnő premierjére készülő színészek drámai pillanatokat éltek át.

A színész-rendező olyan hevesen magyarázott, hogy közben elvétett egy lépést, és térdre esett. Mindezt a darabot próbáló színészek szeme láttára. A próbateremben állók nagyon megijedtek, a vizsgálatok után kiderült, hogy nem is alaptalanul – írja a Blikk.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Dobosként kereste a kenyerét Fekete Laci http://www.life.hu/bulvar/20140211-fekete-laci-hazank-legerosebb-embere-doboskent-kereste-a-kenyeret.htmlNem is áll olyan távol a zene Fekete Lacitól, aki az aprócska Nótár Mary oldalán mutatta meg énektudását a TV2 Nagy Duett című produkciójában.TV + Bulvár--Király Linda mégis ott lehet az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/bulvar/20140213-kiraly-linda-enekesno-kiesett-az-mtva-n-futo-a-dal-valogatomusorbol-most-azonban-testveretol-kiraly.htmlKirály Viktor meglepő elhatározásra jutott: ha megnyerné a válogatót, A Dalból kiesett nővérét maga mellé venné vokalistának, hogy együtt utazzanak Koppenhágába, a Eurovízió döntőjére. TV + Bulvár--Lenyúlták Hajas Laci ötletéthttp://www.life.hu/bulvar/20140211-lenyultak-hajas-laci-otletet-a-szekbizniszt.htmlMég a rendszerváltás előtt jól megszedhette volna magát Hajas Laci, de lenyúlták az ötletét. Egy régi fodrászüzletből kialakított szórakozóhelyen szembesült azzal a fotellel, aminek a gyártását ellopták tőle.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.