Az út szélén élesztettek újra egy csecsemőt

Florida szívmegállás újraélesztés lélegeztetés unokaöcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt hónapos unokaöccsét élesztette újra egy 37 éves nő Floridában. A kicsinek megállt a szíve. Drámai fotó.

Micsoda lélekjelenléte van a 37 éves Pamela Rauseónak! A nő unokaöccsét, Sebastian de la Cruzt élesztette újra a floridai 836-os út mentén, miután a gyermeknek megállt a szíve az autóban. Közben egy másik nő is félreállt (a képen jobbra), hogy segítsen a mentésben. A babát a Jackson Memorial kórházba vitték, állapota kielégítő – tudósít az MTI.

Forrás: MTI

Julia Roberts édesanyjának tüdőrákja vanhttp://www.life.hu/drlife/20140220-julia-roberts-edesanyja-tudorakos.htmlA világsztár 79 éves mamájánál tüdőrákot diagnosztizáltak még novemberben, de csak most került nyilvánosságra. A színésznő nem sokkal ezelőtt a féltestvérét vesztette el, aki túllőtte magát.Dr. Life--Egykori csapattársa tartja a lelket Schumibanhttp://www.life.hu/drlife/20140220-felipe-massa-bent-volt-michael-scumachernel-a-korhazban.htmlA brazil Felipe Massa nemrég bent volt Schumachernél a kórházban. Dr. Life--Titokzatos kórból gyógyult fel Fekete Lacihttp://www.life.hu/drlife/20140219-fekete-laci-a-nagy-duett-versenyzoje-meggyogyult-a-titokzatos-betegseg-utan.htmlHárom évvel ezelőtt ismeretlen kór támadta meg Fekete Lacit, aki jelenleg A Nagy Duett egyik versenyzője. Ma már boldogan emelgeti versenytársát, Nótár Maryt, de néhány éve ez még lehetetlen lett volna. Az erőember saját magának köszönheti, hogy meggyógyult.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.