rendellenesség kétfejűség baba császármetszés India ultrahang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy indiai nő adott életet a kétfejű gyermeknek Sonipatben. Azt mondja, nem volt pénze ultrahangra, így nem derült ki a rendellenesség.

A gyerek császármetszéssel jött világra, akinek két feje, két nyaka, két gerince, de egy teste van. A 28 éves anyuka, Urmila Sharma kikészült. Az orvosok megfigyelés alatt tartják az apróságot, de attól tartanak, hogy kevés az esélye a túlélésre. A kétfejű gyermekről készült sokkoló fotóért látogassatok el a Daily Mail honlapjára!

Az alváshiány tönkreteheti az életedhttp://www.life.hu/drlife/20140313-az-alvashiany-alapvetoen-befolyasolja-az-eletminosegedet-es-sulyos-betegsegeket-akar-halalt-is.htmlA kialvatlanság nemcsak kellemetlen, de az életminőségedre is rányomja a bélyegét. Sőt, végső soron azt is befolyásolja, hogy hány évig fogsz élni.Dr. LifeOrigoVégbéltáji viharokhttp://www.life.hu/drlife/20140305-a-vegbel-betegsegei-kellemetlen-sot-gyakran-fajdalmas-panaszokat-okoznak.htmlMár a téma említése is kínos lehet. Senki sem szeret beszélni végbélbajairól, pedig bárkinél előfordulhatnak az alsó tájékon is problémák. Akkor is, ha higiéniás szokásai nem hagynak kívánnivalót maguk után.Dr. LifeOrigoCsúnyán megbetegedett Nánási Micihttp://www.life.hu/drlife/20140312-nanasi-mici-ordog-nora-es-nanasi-pal-kislanya-belazasodott.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál lassan 10 hónapos csöppsége sem tudta megúszni a megfázós időszakot.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.