elsősegélynyújtás halál futball nyelv videó ájulás fulladás mérkőzés foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dinamo Kijev csapatkapitánya, Oleg Gusztev lenyelte a nyelvét, miután összeütközött egy játékossal.

Majdnem tragédiával végződött az ukrán bajnoki mérkőzés. Oleg Gusztev, a kijeviek csapatkapitánya lenyelte nyelvét, miután összeütközött a hazaiak kapusával. Az elájult futballistát ellenfele mentette meg a fulladástól, aki azonnal mellette termett és kihúzta a nyelvét. Nézd meg alább a sokkoló videót:

Meghalt a népszerű sorozat sztárjahttp://www.life.hu/news/20140331-kate-omara-a-dinasztia-cimu-szappanopera-sztarja-74-eves-koraban-elhunyt.htmlKate O'Mara, a Dinasztia című régi szappanopera egykori sztárja 74 éves korában hunyt el.News--Csodás hajviselettel erősített Dundikahttp://www.life.hu/trend/20140331-dundika-a-nagy-duett-dontojeben-csodas-hajkoronaval-lepett-szinpadra-de-igy-is-csak-harmadikok.htmlMajoros Hajnalka csak úgy ragyogott a színpadon. Ám hiába a lenyűgöző hajkorona és a kiváló produkciók, Dundika és Király Viktor végül a harmadik helyre szorultak a Nagy Duett döntőjében.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140328-5-kerdes-a-szepsegrol-liptai-claudia.htmlClaudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendFotó: Hajdú D. András - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.