Infarkussal került intenzívre Szivós Márton vízilabdázó

Forrás: Stuber Sándor/vlv.hu -
Szívós Márton vízilabda infarktus kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szivós Márton, a magyar férfi vízilabda-válogatott tagja péntek este, csapata bajnoki mérkőzése után kezdődő infarktus miatt kórházba került, megműtötték, állapota stabil - közölte az MTI.

A péntek este Budapesten lejátszott Vasas-Szeged OB1-es bajnoki mérkőzés negyedik negyedében Szivós Márton hirtelen mellkasi fájdalmat érzett. A mérkőzés után is fennálló, szűnni nem akaró tünetei miatt a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára szállították, ahol az orvosok kezdődő infarktust diagnosztizáltak, majd azonnali sikeres szívkatéteres műtétet hajtottak végre a 32 éves vízilabdázón.

Forrás: Stuber Sándor/vlv.hu

A világbajnok sportoló stabil állapotban van, jelenleg az intenzív osztályon fekszik - tudatta a klub, amely mielőbbi gyógyulást kíván játékosának.

Világbajnok a magyar férfi vízilabda-válogatotthttp://www.life.hu/bulvar/20130804-vizes-vb-2013-vilagbajnok-a-magyar-ferfi-vizilabdavalogatott-barcelonaban.htmlVilágbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a Barcelonában zajló vizes vb-n a szombat esti döntőben 8-7-re nyert Montenegró ellen.TV + BulvárVizes vb - Bronzérmes a női vízilabda-válogatotthttp://www.life.hu/bulvar/20130802-vizes-vb-barcelona-bronzermes-a-noi-vizilabdavalogatott-108ra-megvertek.htmlBronzérmet nyert a magyar női vízilabda-válogatott a barcelonai vizes világbajnokságon, mivel a pénteki helyosztón 10-8-ra legyőzte az orosz együttest.TV + BulvárVilágbajnok a magyar férfi vízilabda-válogatotthttp://www.life.hu/bulvar/20130804-vizes-vb-2013-vilagbajnok-a-magyar-ferfi-vizilabdavalogatott-barcelonaban.htmlVilágbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a Barcelonában zajló vizes vb-n a szombat esti döntőben 8-7-re nyert Montenegró ellen.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.