Fernando Alonso Michael Schumacher üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható képet posztolt Facebook-oldalára Schumacher egykori vetélytársa, Fernando Alonso.

A pályán komoly vetélytársak voltak. Amikor Schumacher élete legnagyobb küzdelmét vívja, Fernando Alonso mellette áll. A pilóta megható képet posztolt Facebook-oldalára. A fotón Alonso látható, amint beveszi a bahreini versenypálya első kanyarját, amelyet nemrég Michael Schumacherről neveztek el. A háttérben jól látható a "Minden gondolatunkkal és imánkkal melletted vagyunk, Michael" - felirat egy része.

Alonso reméli, hogy a napokkal ezelőtti jó hírek után további még jobbakat kapunk Michael Schumacherről, aki több mint három hónapja fekszik kómában. Április 4-én Schumacher menedzsere, Sabine Kehm elárulta, hogy Michael a gyógyulás útjára lépett, egy pillanatra magához tért, sőt, napok óta a hangokra is reagál.

A német Bild.de megkérdezett egy professzort, aki szerint kifejezetten jó jel, ha a kómában fekvő páciens reagál a hangokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.