Most már mindenki megtudhatja, mekkora volt Napóleon pénisze

pénisz méret Napóleon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tudományos világ épp azon csámcsog, mekkora volt Napóleon császár pénisze, amelyet New Jersey-ben őriznek.

Kis ember nagy bottal jár - tartja a mondás, amely Napóleon esetében nem kifejezetten igaz. A Channel 4 új sorozatából kiderült, hogy az alacsony termetű, köpcösnek mondott uralkodó péniszének mérete egészen pontosan 3,8 centiméter volt. Ezt pedig onnan tudjuk, hogy a becses szerszámot New Jersey-ben őrzi Evan Lattimer, akinek édesapja vásárolta a tekintélyesnek éppen nem nevezhető hímtagot egy párizsi aukción - átszámítva 666 ezer forintból - írja az Independent.

wikipedia

Érdekesség, hogy Napóleon péniszét 17 szemtanú előtt vágta le a császár boncolását végző orvos. A nemes szerszámot eddig tíz ember nézhette meg, soha nem készülhetett róla fotó vagy filmfelvétel. A Channel 4 csatorna műsorvezetője, Mark Evans azt mondta, számtalan péniszt látott már a csivaváétól kezdve az ámbráns cettéig, és Napóleoné már nagyon ki van száradva. Szegény...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.