érszűkület pihenés orvos Bódi Guszti szanatórium Bódi Margó kórház szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti és felesége, Margó úgy döntöttek, szanatóriumba vonulnak, hogy kipihenjék magukat.

Guszti szívinfarktusa után a rehabilitációs kezelések alatt már kipróbálta, milyen az élet a szanatóriumban. Most azonban fordított a helyzet, ugyanis elsősorban feleségének, Margónak van szüksége a pihenésre. Az életvidám asszonynak az agyi érszűkülete miatt javasolták az orvosok, hogy szánjon időt a feltöltődésre és vegye igénybe a szanatóriumi kezelést – írja a Blikk.

Forrás: Muzsika TV

„Guszti rám parancsolt, hogy vegyek vissza a tempóból, ezért azt tervezzük, hogy együtt megyünk el abba a szanatóriumba pihenni egy kicsit, ahol az infarktusa után is voltunk. Ez egy nagyon modern hely, olyan, mint egy szálloda, csak itt minden betegséget tudnak utókezelni. Ráadásul olyan környezetben van, ami kikapcsolja az embert. Legutóbb is nagyon jól éreztük ott magunkat, szerintem most is így lesz ez!" – mesélte Margó.

Gombos Edina vesekővel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20140414-a-tv2-aktivjanak-musorvezetoje-gombos-edina-vesekovel-kuzd-es-verszegeny-is.htmlMegijedt Gombos Edina, amikor már jó ideje állandó fáradékonysággal küzdött. Elzért elment vérvételre, ahol kiderült: betegség okozza a tünetet.Dr. LifeOrigoFriss infók Schumacherről - kis előrelépéseket mutat az állapotahttp://www.life.hu/drlife/20140414-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilota-allapota-kis-elorelepeseket-mutat-menedzsere-szerint.htmlA december 29-én síbalesetet szenvedő pilóta menedzsere nyilatkozott egy tévéadásban.Dr. Life--Lebénulhat az ötszörös olimpiai bajnok egyik karjahttp://www.life.hu/drlife/20140409-ian-thorpe-ausztral-otszoros-olimpiai-bajnok-uszo-egyik-karjara-lebenulhat-fertozes-miatt.htmlIan Thorpe súlyos bakteriális fertőzést kapott vállműtéte után.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.