Tragédia! Meghalt a kapus, akinek a fejére léptek

Forrás: Thinkstock -
halál csatár Sylvain Azougoui haláleset baleset tragédia fej foci kapus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus baleset történt a gaboni élvonalbeli bajnokság 18. fordulójában. Egy csatár a vetődő kapus fejére lépett, aki belehalt sérüléseibe - tájékoztat az Origo.

A Bongoville-Cercle Mbéri összecsapáson a hazaiak kapusa, Sylvain Azougoui vetődve védett, az ellenfél támadója azonban egyensúlyát vesztve a fejére lépett.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A 30 éves sportolóval azonnal a kórházba indultak, de útközben, a mentőautóban meghalt.

Lindsay Lohan elvetélt: Az apa személyéről semmit sem tudnihttp://www.life.hu/drlife/20140421-lindsay-lohan-elvetelt-ezt-valosagshow-jaban-vallotta-be.htmlVasárnap este adták le az Egyesült Államokban Lindsay Lohan valóságshow-jának utolsó epizódját, amiben bevallotta, a sorozat forgatása alatt volt egy vetélése - írja a Daily Mail.Dr. LifeOrigoÍgy csapja szét magát szakítása után Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/drlife/20140421-gwyneth-paltrow-gwen-stefani-es-nicole-ritchie-tarsasagaban-mulat-es-iszik.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gwyneth Paltrow szakítása után ész nélkül bulizik. Általában barátnőivel, Gwen Stefanival és Nicole Ritchie-vel csap bele a hollywoodi éjszakákba, és csak úgy tölti magába a piát. Majd pedig kiposztolja közösségi oldalára.Dr. Life--Pusztít az Ebola-vírus Afrikábanhttp://www.life.hu/drlife/20140418-pusztit-az-ebola-afrikaban-a-nyugat-afrikai-jarvanyt-a-korokozo-uj-variansa-okozta.htmlA nyugat-afrikai Ebola-járványt a kórokozó új variánsa, tehát nem a Közép-Afrikából származó vírustörzs okozta – derült ki egy új kutatás eredményeiből. A betegség Guinea egyik távoli vidékéről a fővárosra, Conarkyra is átterjedt már.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.