Ismét nyilatkozott Schumacher sajtószóvivője

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
kóma Michael Schumacher baleset hamis vád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német RTL a napokban jelentette be: Michael Schumacher, Forma-1-es pilóta, aki hónapok óta kómában van, felébredt a mélyaltatásból és megismerte az ágya mellett aggódó feleségét, Corinnát.

A hírről kiderült, hogy egyáltalán nem igaz: Sabine Kehm, a pilóta sajószóvivője a Kölner Expressben cáfolta a hírt: "Két hete nyilatkoztam az ARD televízióban, azóta senkivel sem beszéltem a sajtó munkatársai közül" - mondta.

Michael Schumachert továbbra is mélyaltatásban tartják, és szakemberek szerint egyre kevesebb az esély arra, hogy felépüljön. Mi azért nagyon szorítunk neki! Hajrá, Schumi!

Schumacher a 2012-es brazil nagydíj után Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Besokallt Schumacher családjahttp://www.life.hu/drlife/20140417-michael-schumacher-forma-1-vilagbajnok-rehabilitacios-klinikara-kerul.htmlSabine Kehm, a kómában fekvő Michael Schumacher ügynöke szerint amint kiengedik a németet a grenoble-i kórházból, a család semmilyen új információt nem közöl majd róla.Dr. Life--Friss infók Schumacherről - kis előrelépéseket mutat az állapotahttp://www.life.hu/drlife/20140414-michael-schumacher-egykori-forma-1-es-pilota-allapota-kis-elorelepeseket-mutat-menedzsere-szerint.htmlA december 29-én síbalesetet szenvedő pilóta menedzsere nyilatkozott egy tévéadásban.Dr. Life--Semmit sem jelent, hogy Schumacher kinyitja a szeméthttp://www.life.hu/drlife/20140412-michael-schumacher-forma-1-vilagbajnok-kinyitotta-a-szemet-az-orvosok-szerint-ez-semmit-nem-jelent.htmlAhogy megírtuk, Michael Schumacher már ki- ki nyitja a szemét, és úgy tűnik ébredezik a kómából. Nos, sajnos a jó hír mégsem ad okot arra, hogy megnyugodjunk és biztosak legyünk benne, hogy a pilóta felépül. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.