Újabb gyomorforgató híresztelés Schumacherről

Forrás: AFP/Tom Gandolfini -
ébredés hír kóma videó Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik hazai internetes oldal tette közzé a hírt: Michael Schumacher felébredt a kómából. A hír mellé egy megőszült Schumacher képet is kapunk és az ébredésről készült videófelvétel ígéretét kecsegteti. A hír azonban természetesen hazugság.

Michael Schumacher nem őszült meg, és sajnos nem is ébredt fel a kómából. Az oldal tartalmának megtekintéséhez egy kattintást kérnek tőlünk az üzemeltetők, de ha valaki kattint, akkor több váratlan dolog is történik. Egyrészt természetesen nem jelenik meg az ígért videóinterjú, csak egy évekkel ezelőtt készített (akkor vicces) kép arról, hogy milyen lenne az autóversenyző öregen. Másrészt viszont aki kattint, az egyúttal belájkolja az üzemeltetők Facebookos-oldalát, másrészt megosztja falán az álhírt – ezzel is terjesztve a hoaxot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.