Ennek a lánynak vannak a legnagyobb szilikonmellei Magyarországon

mell mellnagyobbítás mellméret szilikonmell plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze ötven kilós az a magyar nő, aki az ország legnagyobb szilikonmelleivel büszkélkedhet. Angelika melltartó mérete 85 D, a mellei pedig 1010 köbcentisek.

Angelika évekkel ezelőtt döntötte el, hogy olyan lesz, mint amilyenné megálmodta magát. A törékeny lány az egészségügyi kockázatokkal mit sem törődve feküdt kés alá. Bár szereti, ha megnézik az utcán, közös képet készítenek vele, az élete nem lehet teljes így sem: nem tud például hason aludni, pedig régebben nagyon szeretett. A túl nagy melleknek egészségügyi kockázatuk is van, erről többet a Fókusz riportjából tudhatsz meg:

Kiveteti a szilikont a melléből Fatimahttp://www.life.hu/drlife/20140430-fatima-enekesno-ugy-dontott-kiveteti-mellebol-a-szilikont.htmlAz énekesnő úgy döntött, elege van a szilikonból és nem terheli tovább a szervezetét, mert alvásgondjai vannak a nagy méretű keblek miatt.Dr. Life--Átverés: szilikon-allergia nem létezik!http://www.life.hu/drlife/20130524-a-szilikon-allergia-csak-egy-varosi-legenda-hogy-tobb-penzt.htmlA szilikon-allergia városi legenda dr. Krasznai Zsolt szerint, mert kizárt, hogy a steril implantátum reakcióba lépjen a szervezettel. Az országban már történt átverés az üggyel kapcsolatban.Dr. Life10 kilós szilikonmellekkel sokkol a modellhttp://www.life.hu/drlife/20121109-buszke-tizkilos-szilikonmelleire-a-hatgyermekes-edesanya.htmlA hat gyereket nevelő 44 éves édesanya, Lacey Wildd mellei olyan súlyosak, hogy egy bőr alá beültetett, a törzséhez rögzített melltartót kell viselnie, ami disznóbőrből és saját izmaiból áll.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.