Bajor Imrét megviselte a hidegfront

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
agydaganat Bajor Imre RTL 2 dr. Vargha Zoltán színész Heti Hetes dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegsége ellenére sem mondott le teljesen a káros szenvedélyeiről Bajor Imre. 

A Vasárnapi Blikk úgy tudja, az agydaganattal küzdő színész, bár igyekszik betartani az orvosok utasításait, a cigarettáról betegsége ellenére sem hajlandó lemondani.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Igaz a hír. Imre sajnos továbbra is bagózik. Alkoholt azonban már egy kortyot sem iszik" – mondta el a lapnak dr. Vargha Zoltán, a Bajor felépülését segítő, természetes gyógymódokat alkalmazó intézet névadója, vezetője. "Imre nagyon iparkodik, hogy meggyógyuljon, de az életvitelén kellene még változtatnia. Szigorúbban be kellene tartania a gyógyulási feltételeket. Az a baj, hogy túlságosan gondterhelt. Ez a sok stressz pedig nem tesz jót neki. Ráadásul az a hidegfront is megviselte, ami a napokban volt. Elég nehezen bírta az időjárási változásokat. Remélem, hogy lábra fog állni" - tette hozzá.

Dr. Kóczán István belgyógyász azonban a védelmébe vette a színészt. Az orvos úgy véli, már az is hatalmas dolog, hogy letette a poharat. "lyen betegségnél nem kell kínozni a beteget azzal, hogy mindentől eltiltják. Azzal, hogy rágyújt egy-két szál cigire, még nem változik a gyógyíthatósága" - jelentette ki.

Kórházba került Topyhttp://www.life.hu/drlife/20140514-galvolgyi-janos-gyurunk-vazze-edzopartnere-farago-andras-szinesz-cukorbetegsege-miatt-korhazba.htmlGálvölgyi János "Gyúrunk vazze?" edzőtársa, Faragó András kórházba került. Ahogy mindenki ismeri, Topy, súlyos cukorbeteg.Dr. Life--Bajor Imre megszólalthttp://www.life.hu/drlife/20140508-bajor-imre-szinesz-az-rtl-2-heti-hetes-sztarja-jobban-van.htmlNagyon úgy tűnik, a korábbiakhoz képest sokkal jobban van Bajor Imre: Bár egészségi állapotáról nem beszél, egyre reálisabb a remény, hogy meggyógyulhat.Dr. LifeOrigoKórházba került a ByTheWay frontemberehttp://www.life.hu/drlife/20140508-az-rtl-klub-x-faktoranak-dontos-zenekara-a-bytheway-frontembere-patocska-oliver-korhazba-kerult.htmlKét hét alatt két komoly vírus támadta meg Patocska Olivért. A fiatal énekes ágynak esett, és kórházban kötött ki. Az orvosok már a kiszáradástól féltették a ByTheWay énekesét.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.