plasztikai műtét Staller Ilona mellműtét szilikonmell Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerekebb, feljebb is van és nagyobb - nagyjából így foglalható össze, hogyan változott Cicciolina melleinek alakja a már igencsak időszerű plasztikai műtét után.

Na, nem azért kellett volna hamarabb megműteni Cicciolinát, mert nem volt elégedett a melleivel, hanem azért, mert a szilikonmellek rendszeres kontrollt és általában tízéves garanciát vállalnak. Ehhez képest a 62 éves Staller Ilona 1993-ban feküdt először kés alá és azt gondolta, most már örökre le is tudta a műtéteket. Valószínűleg sejtelme sem lehetett, mi volt az implantátuma egyedi azonosító száma vagy mi állt a garanciajegyen. Ezek pedig fontos adatok lehetnek mindenki számára, aki szilikonmellekkel éli az életét.

A turné plakátján már az új melleivel látható Forrás: twitter.com/cicciolina_uff

Az új szilikonmelleket április elején kapta meg. "Szép a mellem, Olaszországban készült. Ami bent volt, olyat már nem is forgalmaznak és gyártanak. Úgyhogy olyat kértem, mint Pamela Andersoné" - nyilatkozta a BorsOnline-nak Cicciolina, aki jelenleg újra turnézik, azaz ahogy ő mondja: izgalmas jelmezekben énekel és táncol.

Olvasható implantátumok - Újdonság a mellcsekkoló készülékhttp://www.life.hu/drlife/20140507-olyan-olvashato-implantatumok-kerulhetnek-beultetesre-amelyek-adataihoz-feltaro-mutet-nelkul-lehet.htmlA mellimplantátum beültetése hosszú időre szóló döntés. A szervezetbe ültetett idegen anyag évekig, évtizedekig marad bent, emiatt fontos, hogy a vele és a műtéttel kapcsolatos információk mindig rendelkezésre álljanak. Dr. Life--Ennek a lánynak vannak a legnagyobb szilikonmellei Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20140516-ezek-a-legnagyobb-szilikonmellek-magyarorszagon.htmlMindössze ötven kilós az a magyar nő, aki az ország legnagyobb szilikonmelleivel büszkélkedhet. Angelika melltartó mérete 85 D, a mellei pedig 1010 köbcentisek.Dr. Life--Kiveteti a szilikont a melléből Fatimahttp://www.life.hu/drlife/20140430-fatima-enekesno-ugy-dontott-kiveteti-mellebol-a-szilikont.htmlAz énekesnő úgy döntött, elege van a szilikonból és nem terheli tovább a szervezetét, mert alvásgondjai vannak a nagy méretű keblek miatt.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.