Öngyilkossági térkép – Magyarország még mindig az élmezőnyben

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos statisztika WHO térkép öngyilkosság Magyarország adat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint a világon többen dobják el önként az életüket, mint ahányan háborúk vagy emberölés áldozataivá válnak – írja a Nature magazinban megjelent térkép alapján az Origo.

A WHO adatai szerint Magyarországon, Belgiumban, Szlovéniában, Horvátországban, Litvániában és Lettországban volt 2010-ben a legmagasabb a 100 ezer főre jutó öngyilkosságok száma.

Forrás: Nature

A Nature magazinban megjelent öngyilkossági térkép szerint évente 1 millióan vetnek véget önkezükkel életüknek. Az adatok szerint még többen vannak, akik csak kísérletet tesznek: az ő számukat 10 és 20 millió közé tették.

Kórházba került Paul McCartneyhttp://www.life.hu/drlife/20140523-paul-mccartney-virusfertozessel-kerult-korhazba.htmlA Beatles egykori tagja ázsiai koncertturnéja alatt lett beteg. A hírek szerint már sokkal jobban van.Dr. Life--Újra megműtik Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/drlife/20140522-angelina-jolie-hysterectomiat-vagyis-meh-es-petefeszek-eltavolitas-mutetet-fontolgat.htmlA 38 éves színésznő tavaly esett át preventív mellműtéten. Most méh- és petefészekeltávolításra készül.Dr. LifeOrigoNem járunk szűrésekre, pedig tudjuk, hogy kellenehttp://www.life.hu/drlife/20140520-hanyagoljuk-a-szurovizsgalatokat-derul-ki-egy-uj-felmeresbol.htmlEgy új felmérésből kiderült, tudjuk, hogy szükség van a szűrésekre, de sok indokot találunk azok elmulasztására. Pedig az egészségünk a tét!Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.