Celluxszal ragasztották le a baba száját

Forrás: Thinkstock, Facebook -
egészségügy csecsemőosztály kisbaba cellux kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl hangosan sírt- ezért tapasszal hallgattatták el - írta a Daily Mail.

Még csak öt napos, de máris meg kellett ismerni az emberi közöny és kegyetlenség arcát annak a Fülöp-szigeteken született kisfiúnak, akiről a megdöbbentő fotókat édesapja posztolta a facebook oldalán. A kórház újszülöttosztályán úgy tűnik gyakorlat, hogy a renitens- hangoskodó kicsiket- ezzel a borzalmas módszerrel tanítják móresre.

Forrás: Thinkstock, Facebook

Az ügy csak azért pattanhatott ki, mert az édesanya meglátta, hogy mi történt a kicsijével, és ezt szóvá is tette- először annak az ügyeletes nővérnek, aki mindezt művelte a babával- később pedig az egészségügyi intézmény vezetőinél is. A szülők fotókat is készítettek az esetről, amelyek azóta bejárták a világsajtót.

A baba egyébként azért sírt annyira keservesen, mert a nővér nem cserélte ki a pelenkáját, a saját vizeletében úszott a kicsi, amikor édesanyja a kezébe vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.