Majdnem a nyakát törte Tátrai Tibor

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
törés súlyos sérülés baleset nyak Tátrai Tibor zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rossz mozdulat miatt kis híján a nyakát törte Tátrai Tibor.

A zenész évekig küzdött fájó kéz­ízületeivel, amelyeket csak többszöri műtéttel sikerült helyreállítani. Hosszú lábadozás után néhány hónappal ezelőtt újra munkába állt Tátrai Tibor, a sors azonban ismét közbeszólt – írja Bors.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Miskolcon voltam a barátaimmal zenélni, amikor megtörtént a baj. Egy lépcső tetején álltam, megbotlottam, legurultam, és eltört a nyakam. Csak arra emlékszem, hogy zuhanok. Azonnal elvesztettem az eszméletemet. Beszállítottak a helyi kórházba, majd később továbbvittek Budapestre" – eleveníti fel Tibusz a májusi balesetet, amelyet csak szerdán hoztak nyilvánosságra.

„Megoperáltak, most lemezek és csavarok tartják össze a nyakam. Ezután világítani fogok a repülőtereken. A legnagyobb baj, hogy a baleset miatt lebénult a kezem, de szerencsére már újra tudom mozgatni" - magyarázta Tátrai, akinek a gyors orvosi beavatkozás megmentette az életét, de gyógyulása még hosszú hónapokat vesz igénybe. A nyarat biztosan ágyban tölti, és gyógytornász segítségével újra tanul majd mozogni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.