Miért szed rákgyógyszert Bangó Margit?

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
betegség gyógyszer félelem rák (betegség) rák Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Az utóbbi időben már fogyott belőlem az erő, éreztem, nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretném" - kezdte történetét Bangó Margit a Blikknek.

Bangó Margitot öt évvel ezelőtt nyilvánították gyógyultnak, de előtte hosszan küzdött daganatos betegségével. Miután csomót találtak a mellében, és megműtötték, a kezelések megtették káros hatásukat is.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

"Az utóbbi időben már fogyott belőlem az erő, éreztem, nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretném, ami nem csoda, hiszen nagyon sok dolgom van, rengeteg a fellépés, és persze a család is nagy. Éppen ezért elkezdtem egy immunerősítő kúrát, nehogy kiújuljon a betegség. Nem szabad, hogy legyengüljek!" – vallotta Margit, aki azt is elmondta, hogy kifejezetten olyan gyógyszert szed, amelyet rákbetegek kezelésénél szoktak ajánlani...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.