Súlyos epeműtéten esett át Jánosi Dávid

Forrás: facebook/Jóban Rosszban -
műtét Jóban Rosszban Jánosi Dávid epe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban Nemes dokija a sorozatban életeket ment, a valóságban pedig az ő életét mentették az orvosok.

Először két hete lett rosszul Dávid, majd azonnal orvoshoz fordult és pár napra rá meg is műtötték – írja a hot!

Dávid a sorozatban is műtéten esett át Forrás: facebook/Jóban Rosszban

„Epehólyagműtétem volt, ami nem egy kellemes élmény" – kezdi a színész, akinek a szenvedései nem értek véget a műtét után. „Egy kis komplikáció is fellépett, de már szerencsére minden rendben" – árulta el Dávid, akinek jobbulást kívánunk.

Albérlők a szervezetben: a baktériumok velünk élnekhttp://www.life.hu/drlife/20140618-az-emberi-szervezet-tobb-mint-tizezer-bakteriummal-el-egyutt.htmlNéhány éve derült ki, hogy az emberi szervezetben több mint tízezer mikrobafaj él. Ezeknek összesen 8 millió génje van, vagyis ennyivel kell számolnunk, ha az emberiség továbbélésének lehetőségeiről vagy annak kockázatairól esik szó.Dr. Life--Bajor Imre egyre aktívabbhttp://www.life.hu/drlife/20140618-bajor-imre-gyogyul-osszel-visszaterhet-a-heti-hetesbe.htmlRövid sétákat tesz és a kerti medencében is megmártózik már Bajor Imre. A színésznek egyre jobb a kedve és szívesen vállalna már munkát is.Dr. LifeOrigoÍgy tér vissza Bajor Imrehttp://www.life.hu/drlife/20140617-bajor-imre-ihos-jozsef-a-csati-falugyules-cimu-darabjaban-ter-vissza.htmlHa csak telefonos bejelentkezéssel is, de a Rádiókabaré Falugyűlésének következő felvételén már részt vesz Bajor Imre is. A színészről korábban is hallani lehetett, hogy jobban van a kezeléseknek köszönhetően, sőt meg is szólalt az egészségi állapotáról.Dr. LifeFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.