Retteghetünk? Megérkezett a halálos vírus Európába

Forrás: AFP -
betegség tünetek Spanyolország ebola vírus Európa halálos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyolországban felreppent a hír, hogy az ebola vírusa megérkezett Európába. A szörnyű kínokat okozó betegség vége általában halál.

A spanyol egészségügyi minisztérium megelőző intézkedéseket léptetett életbe, mert arra gyanakszik, hogy egy valenciai kórházban ebolával fertőzött pácienst ápolnak, aki egyébként kielégítő állapotban van. A tesztek még zajlanak, a minisztérium ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy senki ne essen pánikba – írja a 444.hu.

Forrás: AFP

Az ebolától a beteg hány, hasmenése van, sőt ha nincs szerencséje, kívül-belül vérzik, aztán jó eséllyel szörnyű kínok között meghal.

Az ENSZ egészségügyi szervezete, a WHO szerint az ebola 1976-os felfedezése óta 1850 esetet regisztráltak, közülük 1200 volt halálos. Afrika nyugati részén megállíthatatlanul terjed a vírus, 2001 és 2003 között Gabonban és a Kongói Demokratikus Köztársaságban 302 ebolás esetről tudni, a fertőzöttek közül 254 meghalt.
Fantasztikus szemműtét - a lézeres látásjavító műtéthttp://www.life.hu/drlife/20140610-a-szem-betegsegeit-hatekonyan-lehet-gyogyitani-mutettel.htmlAz egyik leggyakrabban végzett szemészeti műtét során néhány perc alatt visszakaphatjuk rég elveszett éleslátásunkat. Na de hogy is zajlik egy ilyen beavatkozás – ennek jártunk utána dr. Árvay Anita szemész főorvos szakértőnk segítségével. Dr. Life--A mentők vitték el a koncertről Takáts Tamást!http://www.life.hu/drlife/20140624-vakbelgyulladassal-enekelt-takats-tamas-a-karthago-frontemberekent-a-mento-vitte-el-a-vegen.htmlAz énekes régebbi zenekarával, a Karthago frontembereként készült színpadra állni, amikor érezte, hogy nagyon rosszul van, rettenetesen fáj a hasa. Még a devecseri fellépés előtt kiderült, súlyos vakbélgyulladása van, azonnal műteni kellene.Dr. LifeOrigoÉletet mentett a népszerű humoristahttp://www.life.hu/drlife/20140621-orosz-gyuri-a-showder-klub-humoristaja-fuldoklo-nezoje-eletet-mentette-meg.htmlA népszerű humorista előadása majdnem drámába fordult, amikor egyik nézője fuldokolni kezdett.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.