plasztikai műtét mell Nagy-Briannia szilikonmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debbie Delamar birtokolja a brit szilikonmellek legnagyobbikát: csekély 30KK-s méreteit bizony nehéz figyelmen kívül hagyni.

Nem lehet könnyű melltartót vásárolnia Debbie Delamarnak, aki nemrég a Nagy-Britannia legnagyobb szilikonmelleiért járó elismerésben részesült. A 34 éves katonafeleség, akivel egyébként is kegyesen bánt a természet eredeti 30DD-s méretével, 28 éves volt, amikor először kés alá feküdt a nagyobb keblek reményében.

Forrás: Northfoto
Így alakítsd át látványosan a melltartót - és nem lesz többé kilógó kapocs!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140705-hogyan-legyek-jo-no-melltarto-atalakitasa-nyari-kivagott-ruhahoz.htmlNincs is annál dühítőbb, mint amikor nem tudunk felvenni egy pólót, felsőt, mert annak olyan a kivágása, hogy pont kilátszana a melltartónk alóla. Ma megtaláltam a megoldást erre a gondra! :-)Hogyan legyek jó nő--Megválik szilikon melleitől Mohamed Fatimahttp://www.life.hu/news/20140608-megvalik-szilikon-melleitol-mohamed-fatima.htmlAz énekesnő sokat fogyott az elmúlt években, ezért döntött úgy, hogy vállalkozik egy mellnagyobbító műtétre. A műtét sikeres volt, a lány azonban meggondolta magát. NewsOrigoHogy nézett ki Pamela Anderson az összes plasztikai műtét előtt? Megmutatjuk!http://www.life.hu/bulvar/20140612-pamela-anderson-szineszno-az-osszes-plasztikai-mutet-elott.htmlKedves tekintet, bájos mosoly, csinos orr, barna haj - előkerült Pamela Anderson gyermekkori fotója, amelyen 14 éves. Ez nem minden. Napvilágot láttak az első meztelenkedős próbálkozások is. Szilikoncicik nélkül.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.