Csontos karok, rémisztő tekintet - ilyen volt a drogfüggő Angelina Jolie

Brad Pitt drogfogyasztás Angelina Jolie függőség drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most ő a világ egyik leggyönyörűbb színésznője, oldalán a legsármosabb férfival, ám az 1990-es években nagyon nehéz időket élt át Angelina Jolie. Ezt ő maga sosem tagadta - nemrég pedig rémisztő fotók is előkerültek a színésznőről. 

A világsztárról mindig is tudtuk, hogy igen szabad életet élt fiatalkorában, ebben közrejátszott az is, hogy apja, Jon Voight korán elhagyta családját. Angelina amellett, hogy vad szexuális életet élt, keményen drogozott is, ezt pedig a most napvilágra került felvételek is bizonyítják. A képeket egy díler, Franklin Meyer készítette Manhattanben, aki anyaggal is ellátta a színésznőt. A férfi felvette Angelina egy telefonbeszélgetését, ám ennél sokkolóbb a sztár külseje. Beesett arc, csontos karok, kiábrándító tekintet - így festett a drogos Angelina Jolie, akiről szörnyű fotók kerültek fel az internetre.

Ezt a színésznő maga sosem tagadta: nem egyszer beszélt már "sötét és roppant veszélyes" éveiről, és számtalanszor elmondta, szerencsésnek mondhatja magát, hogy ép bőrrel megúszta azt az időszakot. A most napvilágra került videót a The National Enquirer hozta nyilvánosságra. Meyer a következőket vallotta a magazinnak: "Angie évekig az ügyfelem volt, heroint és kokaint adtam el neki. Egy nap felhívott, és arra kért, vigyem haza - ekkor jelezte először, hogy drogra lenne szüksége. Én pedig vettem egy kamerát, mert fel akartam venni az eseményeket." A férfi azt is elmondta, Jolie-val általában hetente háromszor találkozott, ha épp a városban volt, és alkalmanként 100 dollár körül költött kábítószerre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.