„A hegyibetegség nem vicc!" – kórházba került Lady Gaga

Forrás: Instagram/Lady Gaga -
oxigénmaszk koncert Denver hegyibetegség kórház Lady Gaga magassági betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oxigénmaszkkal az arcán sokkolta a nagyérdeműt az énekesnő, aki hegyibetegség miatt kötött ki egy klinikán. A rendkívül fontos hírről még az MTI is beszámolt.

Nem, a képen látható maszk ezúttal nem Lady Gaga színpadi kellékeinek egyike, hanem a kőkemény valóság.

Forrás: Instagram/Lady Gaga

Az extravagáns énekesnő, aki Takács Nóra sztárszerzőnket is megihlette korábban, kapcsán már kevés dolgon lepődünk meg, ám a helyzet ezúttal valóban komoly: a sztárt hegyibetegség miatt kellett kórházba szállítani az 1600 méteren fekvő Denverben adott koncertje után. Mondjuk annyira nagy baj nem lehet, ha a kórházi ágyban még tudott lőni magáról egy szelfit.

Miért nem lepődünk meg Lady Gagán?

Az énekesnő húzásain edződve már kevés dolog veri ki nálunk a biztosítékot. Hogy csak néhányat említsünk: láthattuk már leborotvált hajjal, totál meztelenül és hányta már el magát koncertjén több ezer ember előtt. Mi mégis ezen a nemrég készült fotóján döbbentünk meg a legjobban - túl normális, hogy igaz legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.