Meghalt Pete Zsófi énekesnő - Méhnyakrákkal küzdött

halál Soffi zenekar Pete Zsófia méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap hajnalban meghalt a Soffi zenekar egykori énekesnője, Urbán Zsófia, leánykori nevén Pete Zsófi. 33 éves volt, méhnyakrákkal küzdött.

"A punk rockos Soffi zenekart még 2004-ben alapította Erdélyi Frici gitáros, a jazz énekesnőnek tanult Soffi, Doba Dani basszusgitáros (MÁK, Kretens), valamint Urbán Laca dobos (CAFB, Rituális Rémtettek)" – írja az index.hu. Az énekesnő blogot írt saját küzdelméről a betegséggel. Nyugodjon békében!

Mit üzen a betegséged?

A méhnyakrák az egyik legkomolyabb, nőket sújtó betegség, ami súlyos problémákra figyelmeztet: olyan meg nem oldott konfliktusokat jelez a szexualitás terén, amelyek rosszindulatúvá fajulhatnak, illetve megkérdőjelezhetik létjogosultságunkat. Ha részletesebben is érdekel a téma, korábbi cikkünkben még több betegség lelki hátteréről olvashatsz.

Házi vizsgálattal kiszűrhető a méhnyakrák? Igen! Kattints IDE és tudj meg többet!
Ezzel is tehetsz a mellrák kialakulása ellen!http://www.life.hu/drlife/20140815-a-mellrak-kialakulasanak-kockazatat-csokkenti-a-rendszeres-testmozgas.htmlNapi fél óra gyaloglás tíz százalékkal csökkenti a mellrák kockázatát azoknál az idősebb nőknél, akik éveken át űzik ezt a testmozgást - állapította meg egy francia kutatás.Dr. Life--Kórházba került a világ leghíresebb jógija, B. K. S. Iyengarhttp://www.life.hu/drlife/20140815-az-iyengar-joga-alapitoja-b-k-s-iyengar-korhazba-kerult-alacsony-vernyomas-es-nehez-legzes-miatt.htmlAz Iyengar jóga alapítója, a 96 éves B. K. S. Iyengart kórházba szállították. Nehezen lélegzett és túl alacsony volt a vérnyomása.Dr. LifeOrigoMichael J. Fox megdöbbent, hogy Robin Williams Parkinson-kóros volthttp://www.life.hu/drlife/20140815-michael-j-fox-parkinson-koros-szinesz-megdobbent-hogy-robin-williams-is-a-korban-szenvedett.htmlMichael J. Fox színészt sokkolta a hír, miszerint hozzá hasonlóan Robin Williams is Parkinson-kórban szenvedett.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.