Péniszméret a világ körül: melyik ország fiainak a legnagyobb?

pénisz méret statisztika infografika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kongói pasikra valószínűleg sokan irigykednek majd, akik szerint a méret a lényeg. Ott ugyanis a legnagyobb a férfiak szerszáma.

Különleges infografikát tett közzé a 9gag-re hivatkozva az EliteDaily.com. Ezek szerint a férfiak kéjléce (mondjuk egy ideje, hogy kellene egy fasza név a pénisznek is!) Kongóban a legnagyobb: 18 centiméter, amely a 14 centiméteres világátlag felett van 4 egész centivel. Azta!

Forrás: www.facebook.com/9gag

Ugyan egy korábbi statisztika szerint Európában a magyaroké a legnagyobb, itt valamiért mégis a német harcizmokat tüntették fel, akik szintén a világátlag felett vannak. Tény, hogy az infografika forrása sincs jelölve. És azt is tegyük hozzá, a lista a centiméterekről és nem a teljesítményről szól. Csak halkan jegyezzük meg: a jelentősen átlagon felüli pénisz sok szexuális kellemetlenséget, fájdalmat okoz a nők többségének.

7 dolog, amit nem tudtál a péniszről

Noha a férfi nemi szerv az egyik legismertebb és legalaposabban tanulmányozott emberi szerv a Földön, melyet számos művész - és számos önjelölt graffitis - örökített már meg a legkülönbözőbb formákban és helyeken, mégis akadnak olyan tények vele kapcsolatban, melyek talán még sokakat képesek meglepni. Cikkünkben ezeket gyűjtöttük össze.
Őrület! Rutinműtétnek indult, péniszcsonkolás lett belőlehttp://www.life.hu/drlife/20140725-levagtak-egy-ferfi-peniszet-amerikaban-orvosi-muhiba-tortent.htmlRémálmaiban sem gondolta egy amerikai férfi, hogy egy orvosi műhiba következményeként megfosztják féltve őrzött testrészétől.Dr. Life--Minden pénisz fellélegezhet: Itt a makkra ragasztható szuperkoton (18+)http://www.life.hu/intim/20140604-ovszer-kondom-amivel-elvezhetobb-a-szex-szeretkezes.htmlA férfiak tulajdonképpen azóta küzdenek a óvszer viselése ellen, amióta feltalálták azt. Melyik nő ne hallotta volna már az ágyban, hogy a pasinak gumiban nem megy, hogy nem érez semmit, hogy nincs rá szüksége, vagy éppen hogy az illető egyenesen allergiás rá. Az urak imája most úgy tűnik, meghallgatásra talált, új kondomot dobhatnak ugyanis piacra.IntimOrigoPénisz alakú oszlopok meredeznek a Szerelem-völgybenhttp://www.life.hu/news/20140519-penisz-alaku-oszlopok-allnak-szerelem-volgyben-kappadokiaban-torokorszagban.htmlAz anyatermészet ismét megmutatta, milyen vicces formákat tud létrehozni.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.