Motorbalesetet szenvedett David Beckham

Forrás: Northfoto -
motorbaleset David Beckham kislány repülőtér Harper Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére csak könnyebben sérült meg David Beckham, amikor motorbalesetet szenvedett csütörtökön Los Angelesben - írja a Mirror.

A labdarúgó legenda a Sunset Boulevardon veszítette el az uralmát a motorja felett, miután elhagyta a híres Shamrock Tattoo Stúdiót. Azt nem tudjuk, Beckham milyen tetkót készíttetett, csak annyi bizonyos, hogy a balesetben a jobb csuklója sérült meg.

Forrás: Northfoto

A Daily Mail képeinek tanúsága szeint David kapott egy kötést a jobb kezére. A fotósoknak akkor sikerült lencsevégre kapniuk a sebesült sztárt, amikor megjelent három gyermekével, Romeóval, Cruzzal és Harperrel a Los Angeles-i LAX reptéren. Örülünk, hogy kedvencünknek nem lett komolyabb baja.

Kínai étterem-szindróma - nátrium-glutamát-"mérgezés"http://www.life.hu/drlife/20140825-a-natrium-glutamat-e621-sulyos-tuneteket-okozhat.htmlA kínai étterem-szindrómát a nagy mennyiségű nátrium-glutamát tartalmú ételek elfogyasztásával hozzák összefüggésbe, ám nem csak a kínai konyhák jelenthetnek ilyen jellegű veszélyt a vendégekre. Nátrium-glutamátot ugyanis számos, a hazai konyhában is mindennaposan használt termék tartalmazhat.Dr. LifeThinkstockErről szól a jegesvödrös kihíváshttp://www.life.hu/drlife/20140829-viktoria-37-eves-es-als-ben-azaz-amiotrofias-lateralszklerozis-betegsegben-szenved.htmlViktória 37 éves és ALS-ben, azaz amiotrófiás laterálszklerózisban szenved, amely az agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó igen ritka és végzetes betegség.Dr. LifeRTLKLUBNapi nyolc pohár víz a megfelelő hidratáltságért*http://www.life.hu/drlife/hirdetes/20140828-napi-nyolc-pohar-viz-a-megfelelo-hidrataltsagert.htmlNéha keveset iszunk? Előfordul, hogy nagyon megszomjazunk? Itt van néhány praktikus ötlet, hogyan tudunk rendszeresen, megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztani.Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.