Különleges géppel figyeli babája egészségét Mádai Vivien

Forrás: facebook/Mádai Vivien -
veszély terhesség készülék szívhang Mádai Vivien kismama magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető mindent megtesz magzata egészségéért. Egy speciális szerkezettel naponta ellenőrzi és figyeli gyermeke szívhangját.

Ahogy a Life.hu is megírta, Mádai Vivien kisfiút hord a szíve alatt. A csinos, mindenórás kismama naponta egy elmés készülékkel ellenőrzi, hogy a pocakban minden rendben van-e és gyermeke jól érzi-e magát.

Forrás: facebook/Mádai Vivien

„Sajnos nem tudható előre, melyik babával lesz probléma még az anyaméhben. Az otthon elvégezhető szívhang-vizsgálattal időben kiszűrhetők a méhen belüli magzati veszélyállapotok. A terhesség 36. hetétől hetente egy alkalommal, 20 percen keresztül vizsgálni kell a magzatok szívműködését. Egy hét azonban a baba életében nagyon sok idő. Sűrűbb megfigyeléssel nagyobb eséllyel ismerhetők fel bizonyos problémák, amelyek csak időszakosan okoznak kóros változást a magzat pulzusában.

A magyar fejlesztésű, az EU-ban és az USA-ban szabadalommal védett otthoni monitor egy olyan készülék, amely a korszerű IT és telekom lehetőségeket kihasználva lehetővé teszi, hogy a magzatod állapotát a világ bármely pontjáról, bármikor otthonodban ellenőrizzék. Az aggódós anyukáknak, amilyen sajnos én is vagyok, ez a készülék maga a csoda!"
– fejtette ki közösségi oldalán Vivien a különleges műszerről.

Erről szól a jegesvödrös kihíváshttp://www.life.hu/drlife/20140829-viktoria-37-eves-es-als-ben-azaz-amiotrofias-lateralszklerozis-betegsegben-szenved.htmlViktória 37 éves és ALS-ben, azaz amiotrófiás laterálszklerózisban szenved, amely az agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó igen ritka és végzetes betegség.Dr. LifeNem engedett a zaklatásnak, ezért megverték a fiatal lánythttp://www.life.hu/drlife/20140827-a-notting-hill-karnevalon-mary-brandont-zaklatoja-miutan-ellenkezett-kekre-zoldre-verte.htmlA Notting Hill karneválon történt a megrázó eset. Mary Brandon fenekét egy idegen férfi fogdosta, a lány nem hagyta magát, ezért a szatír úgy megverte, hogy kórházba került.Dr. LifeAlkoholstop! Korda György és Balázs Klári nem isznak többéhttp://www.life.hu/drlife/20140819-korda-gyorgy-zenekes-es-balazs-klari-enekesno-nem-isznak-alkoholt.htmlA házaspár egészségügyi állapota miatt döntött úgy, hogy távol tartják magukat az alkoholtól és más káros szenvedélyektől.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.