Dukai Regina gyógyszerekkel áll majd a Sztárban sztár színpadára

Forrás: TV2 -
színpad TV2 szívelégtelenség Sztárban sztár Dukai Regina Gyógyszerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges modell mostanában keveset alszik és szívelégtelensége is kellemetlenségeket okoz a mindennapokban, ezért gyógyszereket kell szednie.

Dukai Regina mostanában nagyon elfoglalt és hamarosan a TV2 Sztárban sztár showjában is bizonyítania kell majd. Regi próbál regenerálódni, de mostanában nem sokat alszik, pedig szívproblémája miatt muszáj figyelnie magára és gyógyszereket szednie – írja a hot!

Forrás: TV2

„Nyugtatót kellene szednem, de nem akarom leszedálni magam. Anyukám ajánlott homeopátiás gyógyszereket, inkább azokat veszem be. A következő pár hétben biztosan szaporodni fognak a tabletták" – magyarázta Regi.

Hírességek, akik betegséggel küzdenek

A Life.hu cikkjében a magyar celebek vallottak krónikus betegségeikről. "Tinikoromban jelentek meg az első tünetek, amikor hirtelen nagyon sokat nőttem. Ez általában néhány percig tartó, roham jellegű, tompa fájdalommal járó érzés. Kiskoromban mindig azt mondtam anyukámnak, hogy olyan, mintha 'kő esne le a szívemről'. Most úgy jellemezném, hogy olyan, mintha ököllel ütnének – tompán, de intenzíven. Az orvosok szívbillentyű-rendellenességet állapítottak meg, vagyis az egyik billentyű megvastagodása miatt a vér áramlása nem tökéletes, és a vér visszaáramlik" – mesélte a cikkben Regi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.