Elhunyt a rákkal küzdő gyönyörű sztriptíztáncosnő

Forrás: facebook/Rákról Pozitívan -
sztriptíztáncosnő halál mellrák TV2 Mokka Prikrill Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prikrill Zsuzsi sztriptíztáncosnő blogján közölték a rossz hírt, mától az angyalok vigyáznak a mellrákkal sokáig küzdő Zsuzsira. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Zsuzsi pár héttel ezelőtt közösségi oldalán keresztül közölte rajongóival, végstádiumban van és lebénult. A lány kálváriája egy későn felismert mellrákkal kezdődött, ami több szervére is áttétet adott. A táncosnő sokáig reménykedett és az utolsó percig a legnagyobb fájdalmak között is harcolt az életéért. Nyáron a TV2 Mokka adásában Tatár Csillának még bizakodóan mesélt betegségéről.

„Zsuzsi már az Angyalokkal van!! Vigyáznak rá odafent!" – írta Zsuzsi blogján barátnője, Kriszta, aki végig mellette állt és tartotta benne sok-sok olvasóval együtt a lelket. A Life.hu egész szerkesztősége nevében részvétünk a családnak, barátoknak és azoknak, akik a blogon keresztül végig drukkoltak Zsuzsinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.