természetgyógyász Bajor Imre orvos botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeomlott a Bajor Imrét halála előtt kezelő természetgyógyász a róla készült újságcikkek miatt. 

Egy hatszáz négyzetméteres, exkluzív sóbarlanggal rendelkező gyógyinté­zetet működtet Vargha Zoltán, aki azután került újra a figyelem középpontjába, hogy elvállalta az agydaganatos, azóta elhunyt Bajor Imre kezelését. A sajtóban később kiderült, hogy a férfinek sem doktori fokozata, sem diplomája nincs, így kezelte az utolsó hónapjaiban Bajor Imrét. Sőt azon túl, hogy elítélték közokirat-hamisításért, mert hamis diplomával próbálkozott, még a természetgyógyászok is elhatárolódtak tőle.

Forrás: http://varghagyogymod.hu

"Megvádoltak, hogy én kezeltem ciánnal Bajor Imrét. Tönkrement a szakmai hitelem csak azért, mert megpróbáltam meggyógyítani. Nem csak nekem, a betegeimnek is ártottak. Legalább húsz éve ismerkedtünk meg Bajor Imrével, együtt biliárdoztunk, úsztunk, piáltunk. Amikor hazajöttek Kínából, ahol kezelték, megkerestek a feleségével, hogy segítsek. Azonnal szakmai stábot biztosítottam neki, Fülére utaztunk, teljesen ingyen vállaltuk a kezelését. Még benzinpénzt sem kértem. Akkor hívott egy hónapra Spanyolországba a Boney M-ből ismert Sheila, én pedig visszautasítottam a lehetőséget Bajor Imre kezelése miatt. Mi ez a lejáratási kampány ellenem? Miért nekem kell magyarázkodnom? Mi a jóisten nevében gyógyítunk, sajnos nem tudunk mindenkinél sikert elérni, de a 70-80 százalékos gyógyulási statisztikánk magáért beszél" - nyilatkozta a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.