Felvágta az ereit Ozzy Osbourne felesége

Forrás: AFP/Ethan Miller -
feleség orvos Ozzy Osbourne tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes vallomást tett Ozzy Osbourne felesége, Sharon. A nő úgy próbálta meg több mint 30 évvel ezelőtt felhívni magára a rocksztár figyelmét, hogy felvágta ereit.

"Rettentő ostoba húzás volt, de akkor jó ötletnek tűnt. Csak 27 voltam, rengeteget buliztunk Ozzyval, és többnyire alaposan felöntöttünk a garatra. Egy ilyen parti után, a hajnali órákban vallottam be neki, hogy bármit megtennék érte, és az életemet is odaadnám, annyira szeretem. Úgyhogy odasétáltam a szállodai szobaszerviz kis kocsijához, levettem róla a konyhakést, és többször is megvágtam a csuklómat. zerencsére rögtön hívták a mentőket, így nem történt tragédia, viszont pár napig megfigyelés alatt tartottak, mert azt gondolták, tényleg öngyilkos akartam lenni" – idézte fel emlékeit Osbournené, akinek hegei a mai napig ott díszelegnek a karján.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.