Kiderült, miért nem volt várandós felesége mellett Hujber Feri

Fotó: Szabó Balázs - Origo -
Hujber Ferenc terhesség szülés wellness kórház Tölgyesi-Khell Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész tiszta vizet öntött a pohárba és elmesélte, miért hagyta ott mindenórás feleségét, hogy egy wellness-központban pihenjen.

Ahogy a Life.hu is megírta, Hujber Ferenc mögött sűrű hetek állnak: színházi munkái és a második gyermek érkezése sok volt egyszerre a színésznek. A vérnyomása az egekben volt, ezért vonult be egy fővárosi intézménybe két napra, hogy pihenhessen. A színészt sok támadás érte, amiért a terhesség utolsó napjaiban magára hagyta Cynthiát, ő azonban elmesélte, jó oka volt erre – írja a Story.

Fotó: Szabó Balázs - Origo

„Nem akartam úgy járni, mint a korombeli negyvenes férfiak, akik túlhajtják magukat. Elmentem egy kórházba, hogy alaposan kivizsgáltassam magam. Majd a vizsgálatok után szerettem volna kicsit lenyugodni, és erre egy szentendrei wellness-központot találtam a legalkalmasabbnak. Muszáj volt pihennem és feltöltődnöm. Ebből kreálták azt a hírt, hogy nem foglalkozom a terhes feleségemmel és dőzsölök" – magyarázta Feri, aki hozzátette, a szülés alatt végig felesége kezét fogta, mert Cynthia 13 órán át vajúdott és szenvedett.

Fantasztikus fogápolás - szájhigiénia-kiegészítők http://www.life.hu/drlife/20140909-a-fogapolas-a-szajhigieniai-eszkozei.htmlA megszokott fogkefe és fogkrém, mint a fogápolás két alapvető kelléke, ma már nem minden esetben elég a megfelelő szájhigiéniához. A legújabb módszerek ott is eltávolítják a lepedéket, ahol eddig megbújhatott.Dr. Life--Mi okozza az erős szívdobogást egy nyugalmi helyzetben?http://www.life.hu/drlife/20141015-az-eros-szivdobogast-nyugalmi-helyzetben-vashiany-pajzsmirigy-tulmukodes-lazas-allapot.htmlSokszor mondjuk, hogy gyorsabban dobog a szívünk, ha meglátunk valakit, aki tetszik. Azt is tudjuk, hogy a premenstruációs szindrómát kísérheti szapora szívverés, és néha egy jó presszótól is úgy érezhetjük, mindjárt kiugrik a szívünk a helyéről.Dr. Life--Meghalt a lipcsei klinikán ápolt ebolás beteghttp://www.life.hu/drlife/20141014-meghalt-a-lipcseben-kezelt-ebolaval-fertozott-afrikai-beteg.htmlMeghalt keddre virradóra az az Ebolával fertőzött afrikai beteg, akit múlt hét óta egy lipcsei klinikán kezeltek.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.